Участници

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс „Бизнес парк Експо 2000“ и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е р..

повече

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park and Sofia Park Villas

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е..

повече

Олга Стоичкова CPM, председател на Управителния Съвет на АСБС

Олга Стоичкова Г-жа Стоичкова е председател на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС) от февруари 2015 г. От април 2011г. е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center. Стоичкова се ..

повече

Верка Петкова мениджър офис площи, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Откакто се присъединява към Colliers през 2005 г., тя работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и международни компа..

повече

Инж. Иван Михайлов управител, "Вистеон Електроникс България"

Инж. Иван Михайлов Инж. Иван Михайлов е управител на Visteon Electronics Bulgaria от 2012 г.. Завършил е магистърска степен по Бизнес администрация в University of Texas at Austin - The Red McCombs School в областта на иновации и технологии. Има завършени магистърска степен „Стопанско управление” към СУ..

повече

Инж. Пламен Андреев управител, "Планекс", проект Smart Center Бургас

Инж. Пламен Андреев Инж. Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност “Промишлено и гражданско строителство”. През 1990 година основава фирма „Планекс”. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплек..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по-специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на "Търговски Център Европа", както и за цялостната маркетингова и рекла..

повече

Станимира Пашова мениджър офис площи, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

Николай Неов директор „Офис площи“, MBL|CBRE

Николай Неов Николай Неов има дългогодишен опит в сферата на бизнес имотите. Започва кариерата си през 2002 в САЩ, където се занимава с пазарни проучвания и анализи. От края на 2007 година  активно участва в изграждането и мениджмънта на MBL|CBRE, където отговаря за отдел "Офис площи". За пос..

повече

Станимир Комитов управител за България, "Юнифай Сървис Център"

Станимир Комитов

арх. Ангел Захариев управител, "А&А Архитекти"

арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

арх. Илиан Илиев управител, "Планинг"

арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г. ..

повече

арх. Галин Василев "ПроАрх"

арх. Галин Василев

Анатолий Жиански търговски и маркетинг мениджър, РАК ООД

Анатолий Жиански Анатолий Жиянски е магистър инженер Електроника и Автоматика и магистър по икономика, завършил със специална награда за забележителни резултати. От 2001 до 2012 работи като Директор Следпродажбено обслужване за марките FIAT, Alfa Romeo, Lancia and FIAT-LCV, и като Маркетинг мениджър След продажбе..

повече

инж. Димитър Крушовски направление „сградни технологии, “Siemens

инж. Димитър Крушовски Инж. Димитър Крушовски е част от екипа на направление „Сградни технологии” на Siemens България. Той е завършил Технически университет-София със специалност „Топлотехника”. Като инженер „Продажби” г-н Крушовски има дългогодишен опит в сферата на сградните технол..

повече

инж. Роман Бацаров технически мениджър, Кнауф АМФ

инж. Роман Бацаров Инж. Роман Иванов Бацаров е роден на 24. 07. 1975 г. в София. Своето основно и средно образование получава в Френско училище и градина „Виктор Юго” – гр. София. През 2002г. завършва Техническия университет, гр. София, специалност „Индустриален мениджмънт&rdq..

повече

Бисера Иванова заместник изпълнителен директор, „Мундус Сървисиз”

Бисера Иванова Бисера Иванова има над 18 години опит в сферата на фасилити мениджмънт услугите. 8 години е Изпълнителен Директор и Член на Управителния Съвет на „Фасилити Оптимум България“ EАД. Член на Управителния съвет на Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация (БГФМА). Член на Съвет на жени..

повече

Бернд Щайнгрюбер проект мениджър, Raiffeisen Property Holding International

Бернд Щайнгрюбер Израснал в Западна Африка, Bernd Steingruber  се дипломира като строителен инженер в Университета за природни ресурси и науки във Виена. По време на следването си той е работил като строителен проектант в VCE / FCP и като преподавател и научен сътрудник в отдел „Хидравлика“. Пи..

повече

арх. Атанас Панов управител, LP Consult

арх. Атанас Панов Роден на 22 февруари 1956 в София. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство - София през 1981. Работи в Софийската проектантска организация "Софпроект" в ателието на арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски, и в архитектурно бюро към Комитета за култура, в ателието ..

повече

арх. Милена Нанова "Студио 17.5"

арх. Милена Нанова Арх. Милена Нанова е родена в София през 1961 г. През 1987 г. дипломира в Университета по архитектура строителство и геодезия в София, в катедра "Обществени сгради". Същата година започва работа като проектант в Спортпроект – София. През 1994 г. е назначена за преподавател в кат..

повече

Инж. Иво Трингов изпълнителен директор, Кордеел България ЕАД

Инж. Иво Трингов Инж. Иво Трингов завършва Висшия институт по архитектура и строителство (днес УАСГ) със специалност "Промишлено и гражданско строителство". За кратко работи в проектантската компания "Софстройпроект", а през 1991 г. заминава за Белгия с покана за работа в белгийската проекта..

повече

Арх. Стоимен Демерджиев Stephen George International

Арх. Стоимен Демерджиев Арх. Демерджиев става част от софийския офис на Stephen George International през март 2014 г.. Завършил е с отличие Политехническия университет в Милано със специалност Градска архитектура. По време и след следването си сътрудничи с различни архитектурни и инженерни студия близо до Милано, придо..

повече

инж. Анна Неделкова "Пери България" ЕООД

инж. Анна Неделкова Инж.Анна Неделкова завършва УАСГ през 2012г., специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. От 4 години развива уменията и потенциала си в сферата на строителния бранш. Има технически и търговски опит и участие в едни от най-значимите проекти в България. В началото на тази го..

повече

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Партньори: