Втора годишна конференция „Инвестиции и строителство на офис и корпоративни сгради“

Инвестиционната активност в офис сегмента на българския пазар определено е налице. Високото търсене на качествени офис площи, най-вече от технологични и аутсорсинг компании, недостигът в предлагането и стабилизирането на наемните нива даде основа за старт на много нови офис проекти в София и страната. Какви обаче трябва да са съвременните офис сгради - какви нужди трябва да обслужват и на какви изисквания трябва да отговарят, за да бъдат дългосрочно устойчиви и успешни на пазара?

Вижте последните тенденции при планирането, проектирането, строителството и управлението на офис сгради от водещите професионалисти, свързани с реализацията на най-мащабните актуални офис проекти: Expo 2000 фаза 4, Garitage Park, Capital Fort, BSR Sofia, Long Tower (Infinity Tower сграда B), Grafix, Trade Center Europe, Smart Center, Sofia Airport Center, City Tower и други.

Втора годишна конференция „Инвестиции и строителство на офис и корпоративни сгради“, част от Building Innovation Forum Series 2016, предоставя платформа на водещите професионалисти в сектора (инвеститори, консултанти, архитекти, конструктори, инженери, доставчици на сградни технлогогии и материали, фасилити мениджъри и ползватели), за да обобщят тенденциите и важните аспекти при реализацията на успешни офис сгради.


Основни акценти от програмата за 2016 г. бяха:

Инвестиции в офис и корпоративни сгради: актуални проекти 2016
Как развитието на пазара на офис площи промени начина, по който изглеждат офис сградите днес? Как изглежда съвременната офис сграда през 2016?
Кои са ползвателите на офис сградите в България и какви са нуждите и изискванията им?
Придаване на дългосрочна добавена стойност на офис сградите чрез използване на качествени материали и иновативни технологични решения
Повишаване качеството на работната среда, постигане на енергийна ефективност и оптимизация на експлоатационните разходи чрез внедряване на интелигентни сградни решения. Фасилити мениджмънт на офис сгради
Как да създадем максимално функционални, модерни и устойчиви офис сгради? Предизвикателствата пред водещите архитекти
Фасадният инженеринг и интеграцията му в цялостния процес по планиране и реализация на офис сградите – тенденции 2016

Към галерия от събитието